Grillaa kanatuotteet grillissä miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia.
AURAJUUSTO-SMETANA
200 g aurajuustoa
400 g smetana
1 sitruunan mehu
Pansuolaa
Santa Maria Tellicherry mustapippuria
Raasta aurajuusto kulhoon, lisää muut raaka-aineet ja sekoita tasaiseksi. Mausta Pansuolalla ja Santa Maria Tellicherry mustapippurilla.
KOKONAISIA GRILLATTUJA PORKKANOITA
8 kpl porkkanoita kuorittuna
Reformi Luomu Kanaliemijauhetta
½ dl Apetit Sitruuna-basilika rypsiöljyä
Pansuolaa
Santa Maria Tellicherry mustapippuria
Keitä kokonaisa porkkanoita kanaliemessä noin 10 min. Jäähdytä. Voitele porkkanat Apetit Sitruuna-basilika rypsiöljyllä ja grillaa porkkanoihin suoralla lämmöllä tumma rapea pinta. Mausta Pansuolalla ja Santa Maria Tellicherry mustapippurilla.
LEHTIKAALISALAATTI
1 iso nippu lehtikaalia, isoiksi paloiksi revittynä
1 punasipuli, kuorittuna ja suikaloituna
3 dl Heinz majoneesia
Pansuolaa
Santa Maria Tellicherry mustapippuria
Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään, mausta Pansuolalla ja Santa Maria Tellicherry mustapippurilla. Anna maustua hetki.
VARSISELLERIPIKKELI
200 g varsiselleriä
1 dl väkiviinaetikkaa
2 dl sokeria
2 dl vettä
Sekoita vesi, etikka ja sokeri keskenään. Viipaloi varsiselleri ohuiksi viipaleiksi ja sekoittaa liemen joukkoon. Anna marinoitua hetki.
JALOPENO-VUUSTOMAKKARA
4 kpl Muu Kasvigrillimakkaraa Jalopeno-vuusto
Grillaa makkarat grillissä.
SINAPINSIEMENMAJONEESI
2 dl Heinz majoneesi
½ dl sinapinsiemeniä
1 dl sinappi
Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään.
CHIPOTLEKETSUPPI
2 dl Heinz tomaattiketsuppia
2 rkl Chipotle tahnaa
Sekoita raaka-aineet keskenään.
SALAATTIPIKKELI
1 Amerikansalaattia
1 pnt ruohosipulia
1 dl väkiviinaetikka
2 dl sokeria
2 dl vettä
Sekoita vesi, etikka ja sokeri keskenään. Viipaloi salaatit ja hienonna sipuli ja sekoittaa liemen joukkoon. Anna marinoitua hetki.
Ohjeen on laatinut Ripe, Risto Mikkola kesällä 2020.