Miksi Pansuola?

Natrium on ihmisen elintoiminnoille välttämätön aine, mutta päivittäinen alle 0,5 g:n fysiologinen tarve kertyy normaalista ruokavaliosta ilman suolan lisäämistä. Ylimääräinen, haitallinen natrium saadaan tavallisesta ruoka- tai merisuolasta, jotka ovat 100 %:sta natriumkloridia. Suola sitoo nestettä elimistöön. Liika neste aiheuttaa turvotusta ja painonnousua. Lisäksi runsas suolan käyttö on yhteydessä lukuisiin terveyshaittoihin, esimerkiksi verenpaineen kohoamiseen, osteoporoosiin, astman pahenemiseen, sydänlihaksen paksuuntumiseen, aivohalvauksiin sekä mahasyöpään. Pansuolasta vain 57 % on natriumkloridia, koska siinä tätä terveydelle haitallista ainesosaa on korvattu hyödyllisillä mineraaleilla.

 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close