Pansuola tekee hyvää kahdella tavalla

Paitsi paljon vähemmän natriumia Pansuola tarjoaa myös toisen huomattavan terveydellisen edun: ainutlaatuisen kivennäisainekoostumuksen. Ikään kuin kaupan päälle Pansuolan mukana elimistömme saa juuri oikeassa suhteessa kaipaamiaan kalium- ja magnesiumsuoloja.

Pansuola sisältää 28 % kaliumkloridia ja 12 % magnesiumsulfaattia. Kalium ja magnesium ovat kivennäisaineita, joilla on oma edullinen, jopa natriumin vähentämistä voimakkaampi suojavaikutus verenpaineeseen, sydämeen ja verisuoniin. Toisaalta ne aktivoivat munuaisten toimintaa tehostaen haitallisen natriumin poistumista elimistöstä. Aineenvaihdunnan vilkastuessa ylimääräistä nestettä ei keräänny elimistöön, millä on suotuisia vaikutuksia myös painonhallintaan.

Lisäksi Pansuola sisältää 2 % lysiinihydrokloridia. Lysiini on ihmiselle välttämätön aminohappo, proteiinien eli valkuaisaineiden rakenneosa. Lysiini voimistaa kalium- ja magnesiumsuolojen suolaista makua. Pansuolan pii (1 %) on saatu luonnon piimaajauheesta. Piitä tarvitaan paakkuuntumisenestoaineena. Jodia lisätään Pansuolaan terveysviranomaisten suosittelemat 2,5 mg/100 g. Tämä on sama määrä kuin tavallisessa ruokasuolassa.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close