Pansuola tekee hyvää kahdella tavalla

Pansuola sisältää paitsi paljon vähemmän natriumia myös ainutlaatuisen, terveydelle edullisen kivennäisainekoostumuksen. Pansuola sisältää 28 prosenttia kaliumkloridia ja 12 prosenttia magnesiumsulfaattia.

Pansuola sisältää myös 2 prosenttia lysiinihydrokloridiaLysiini on ihmiselle välttämätön aminohappo, proteiinien eli valkuaisaineiden rakenneosa. Lysiini voimistaa kalium- ja magnesiumsuolojen suolaista makua. Pansuolan piion saatu luonnon piimaajauheesta. Piidioksiidiä tarvitaan paakkuuntumisenestoaineena. Jodia lisätään Pansuolaan terveysviranomaisten suosittelemat 2,5 mg/100 g. Tämä on sama määrä kuin tavallisessa ruokasuolassa. 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close