Pansuolan ainutlaatuinen koostumus

Pansuola on mineraalisuola, jossa on lähes puolet vähemmän natriumia kuin tavallisessa ruokasuolassa tai merisuolassa sekä 28 prosenttia kaliumkloridia ja 12 prosenttia magnesiumsulfaattia.

Pansuola sisältää myös 2 prosenttia lysiinihydrokloridiaLysiini on ihmiselle välttämätön aminohappo, proteiinien rakenneosa. Lysiini voimistaa kalium- ja magnesiumsuolojen suolaista makua. Pansuolan pii on saatu luonnon piimaajauheesta. Piidioksidia tarvitaan paakkuuntumisenestoaineena. Jodia lisätään Pansuolaan terveysviranomaisten suosittelemat 2,5 mg/100 g. Tämä on sama määrä kuin tavallisessa ruokasuolassa. 

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close