Uutisointia mineraalisuolasta

Ruokasuolan vähentämiseen on yksinkertainen kikka – Pienellä muutoksella määrä voi pudota kymmenellä prosentilla
Helsingin Sanomat 4.11.2021

Suomalaiset syövät edelleen liikaa suolaa. Piilosuolaan puuttuminen on tehokkaampi keino vähentää suolan saantia kuin sirotinkäden suitsiminen. Artikkelissa mainitaan Pansuola, joka kirjoituksen mukaan lienee tunnetuin mineraaalisuola. Maksullinen artikkeli tästä linkistä.

Suolaa todella kannattaa vähentää, kertoo uusi suurtutkimus – Suomalais­professori: ”Selkeä tulos”
Helsingin Sanomat 7.9.2021

Kun sadat kiinalaiset maalaiskylät vaihtoivat tavallisen ruokasuolan mineraalisuolaan, aivoinfarktien, aivoverenvuotojen ja kuolemien määrä väheni selvästi. Maksullinen artikkeli tästä linkistä.

Parempi suola
Iltasanomat 7.9.2021

Suolan vaihtaminen parempaan suolavaihtoehtoon voi vähentää aivoinfarkteja ja sydäntauteja. Kardiologian erikoislääkäri kertoo, mitä sinun pitää tietää suolan vähentämisestä ja vaihtamisesta. Maksullinen artikkeli tästä linkistä.

Mineraalisuola vähentää aivoverenkiertohäiriöitä
Iltasanomat 5.9.2021

Verrattuna tavallista suolaa käyttäneisiin mineraalisuolaan vaihtaneiden riski sairastua aivoverenkiertohäiriöön oli 14 prosenttia pienempi. Lue koko artikkeli tästä linkistä.

Kuinka hyvin tunnet keittiön klassikon? 5 yllättävää faktaa Pansuolasta
Yhteishyvä 9.6.2021

Suola sopii monenlaisiin ruokiin makua korostamaan, mutta määrän kanssa on syytä olla tarkkana. Vaihda tavallinen suola Pansuolaan: vähennät helposti haitallisen natriumin määrää – hyvästä mausta tinkimättä. Lue miksi Pansuola on parempi valinta maustamiseen. 

Lue artikkeli Pansuolan sivuilta. Lue koko Yhteishyvässä julkaistu artikkeli tästä linkistä.%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close